dilluns, 2 de setembre del 2013

Els crits importants es solen fer sense roba

Els dies passen ràpid a ca l'Enric. Suposo que com que tot és nou i aquestes coses doncs encara no s'avorreix. Vaja, encara no té temps per avorrir-se. Moltes activitats amunt i avall i una mica de festa de benvinguda avall i amunt. Diu que va conèixer un grup en un antro històric que tocaven quelcom similar a ska balcànic amb tocs de punk rus. Suposo que us en podeu fer una petita idea. Si els voleu escoltar - des d'aquí patrocinem grups així hiper reivindicatius - doncs ho podeu fer aquí. Curiosament tenen la mateixa tipografia que Txarango. Coses de l'edat. 
Avui era el dia reservat per parlar d'amor, d'un amor increïble que creix al cor del nostre amic JE però els plans han canviat i serà una mica més endavant. De moment només avançarem que vesteix totalment de vermell i que el seu cos conté bastanta silicona. Tranquila, iaia. 

El que farem avui - per mutu acord entre en JE i jo - és ensenyar-vos una cosa curiosa del barri on viu el nostre estimat amic. Per començar us ensenyaré la vista que té el paio des de l'habitació (bàsicament degut que hem rebut força crítiques dixaraxeres amb el lema "volem veure fotos"). 
 Aquí ho teniu, tot i que suposo que ja hi heu fet un cop de vista abans, que ja ens coneixem. Com segurament haureu apreciat és un bosc on hi habiten - entre d'altres - gats salvatjament salvatges i tendres esquirols saltarins. Guardeu bé aquesta imatge al vostre cap perquè l'hivern s'acosta. 

Un cop introduïda la vista de la finestra ja podem passar a la curiositat del barri. Ell viu a Flogsta (pronunciat Flugsta) i resulta que allà cada dia a les 10 de la nit els estudiants que habiten la contrada (100% del barri) obren la finestra i criden durant 4-5 minuts alliberant tota l'energia i tota la tensió acumulada degut els llargs períodes d'estudi en que són violentment sotmesos. És una cosa realment sorprenent i estranya, però vaja, ningú sap ben bé d'on prové. Avui com a regal per la gent a qui li agraden els documentals el nostre amic s'ha gravat a si mateix cridant com un animal. Ja sabeu què diuen dels crits importants. Gaudiu-ne tant com ell ha gaudit creant aquesta obra d'art. 



2 comentaris: